top of page
Foto dr Belter logo.jpg

Dr. Belter

DR.BELTER COSMETIC staat voor natuurlijke, dermatologische huidverzorging door het gebruik van GreenTec formules.
Het GreenTec concept gebruikt organische natuurlijke producten in combinatie met een hoogwaardige innovatieve pro medische ingrediënten. Alle producten zijn vrij van mineralen-, silicone-olie en parabenen.

Onze huid is net zo kostbaar en individueel als onze persoonlijkheid.
Om je gezond te voelen en er goed uit te zien is een regelmatige en hoogwaardige verzorging, afgestemd op eigen huid, erg belangrijk.

Door het combineren van natuurlijke en geneeskrachtige planten-extracten die hun werking hebben bewezen, met de nieuwste gepatenteerde ingrediënten voldoen de producten van DR.BELTER aan deze hoogwaardige eisen. Alle producten zijn gemaakt van 95-100% natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van minerale- en siliconenoliën. De formules, die zijn gebaseerd op zeer zuivere huid-identieke grondstoffen en edele oliën van plantaardige oorsprong, zorgen voor een uitstekende huidverdraagzaamheid en comfort.

De werkzame bestanddeel-groepen  zijn huid-identieke plantaardige complexen en zee-extracten.

Door deze gelijke samenstelling en structuur als de natuurlijke huidbarrière kunnen ze deze barrière ook herstellen. Zo wordt het natuurlijke weerstandsvermogen en daarmee de beschermende functie van de huid verbeterd.

De verzorgingsproducten hebben een zeer goede verdraagzaamheid, zijn hypo-allergisch getest en goedgekeurd door de Stichting Proefkonijn.

Ze bevatten verder geen parabenen als conserveermiddel, zijn zelfs geheel conserveermiddelvrij. Desondanks is Dr. Belter erin geslaagd de producten een lange houdbaarheid mee te geven.

De uiterste verkoopdatum staat vermeld op de verpakking. Na deze datum is het product ongeopend nog 2 jaar houdbaar. De producten worden in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen.  Dr. Belter heeft ruim 30 jaar expertise in research, ontwikkeling, productie en toepassing van ingrediënten. 

BOOST foto Bel Energen.jpg
IMG_4432.jpg
IMG_7303.JPG
images.jpg
bottom of page